ICA Försäkring rabattkod

Direkt till ICA Försäkring

Missa inte någon ICA Försäkring rabattkod, rabatt eller erbjudanden.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev idag:

 

ICA Försäkring Black Friday

Om ICA Försäkring

Just nu har vi ingen information inlagd om ICA Försäkring rabattkod och ICA Försäkring Black Friday 2024 :(

Kategorier

Hos ICA Försäkring hittar du bland annat produkter i följande kategorier:

  • Försäkringar
  • Superweek

Varumärken hos ICA Försäkring

Inga varumärken inlagda för ICA Försäkring än :(

Betyg

Inga betyg för ICA Försäkring inlagda än. :(

Recension & omdöme

Ingen recension för ICA Försäkring än. :(

Inom kort

Betyg hämtas idag från Prisjakt. I framtiden kommer du kunna betygsätta, skriva en recension och läsa omdömen direkt här. Dessutom planerar vi att komplettera med fler källor. T.ex. Pricerunner, Reco, Trustpilot, Storebadge och Trygg E-handel.

Tidigare hos ICA Försäkring

Det finns 9 tidigare rabattkoder, kampanjer, eller erbjudanden hos ICA Försäkring inom Black Friday.

SEPTEMBER

ICA Försäkring - ICA-bonus på upp till 500 kr

Boendekampanj hos ICA Försäkring: Extra ICA-bonus på upp till 500 kr. 150 kr för hemförsäkring, 200 för fritidshus och 500 kr för villa. Villkor:

0 dagar kvar
6 september 2020

JUNI

ICA försäkring 250kr bonus / rabatt

250 kr i extra ICA-bonus när du köper olycksfallförsäkring! Villkor: Gäller inte kunder som haft olycksfallsförsäkring senaste 6 månaderna. Bonus laddas på automatiskt i augusti, går ej att kombinera med kampanjkoder.

0 dagar kvar
30 juni 2020

APRIL

Barnförsäkring 50% rabatt

Teckna barnförsäkring innan barnet fyller 1 år och få 50% rabatt i hela 12 månader! Högsta betyg i försäkringsjämförelse och enkelt att göra hälsodeklarationen direkt online!
  • 50%

0 dagar kvar
24 april 2020

MARS

ICA Försäkring - 500kr i extra ICA-bonus

Boendekampanj! Upp till 500 kr i extra ICA-bonus Villkor: Bonusen laddas på kunden automatiskt 4-6 veckor efter att försäkringen är betald och är gällande. Gäller hus/villa, hemförsäkring och fritidshusförsäkring. Kampanjen är giltig även om man har förnyelse senare i sommar eller i höst, så länge försäkringen tecknas under kampanjperioden.

0 dagar kvar
29 mars 2020

FEBRUARI

ICA Försäkring 250 kr i extra bonus

250 kr i extra ICA-bonus vid tecknande av en olycksfallsförsäkring Villkor: Gäller ej kunder som haft olycksfallsförsäkring senaste 6 månaderna. Bonus laddas på automatiskt, går ej att kombineras med andra kampanjkoder.

0 dagar kvar
28 februari 2020

DECEMBER

ICA Försäkring - Bonus på hela försäkringskostnaden

Hos ICA Försäkring får du bonus på ditt ICA kort för hela försäkringskostnaden. En extra fördel förutom deras prisvärda och bra försäkringar.

0 dagar kvar
25 december 2019

ICA Försäkring 25 000 poäng / 250 kr bonus

25 000 poäng (250 kr) i extra ICA-bonus vid köp av olycksfallsförsäkring! Villkor: Gäller inte kunder som haft olycksfallsförsäkring senaste 6 månaderna Bonus laddas på automatiskt, inga kampanjkoder e.d. och utbetalning sker på bonusbeskedet i augusti Gäller alla kanaler

0 dagar kvar
15 december 2019

OKTOBER

ICA Försäkring 500kr bonus

Upp till 500 kr i extra ICA-bonus när du tecknar boendeförsäkring! Villkor: Bonusen laddas på kunden automatiskt 4-6 veckor efter att försäkringen är betald och är gällande. Det går bra att nyttja på kampanjen nu även om förnyelse är senare i höst eller vinter. Det viktiga är att försäkringen är köpt under kampanjperioden.

0 dagar kvar
27 oktober 2019

ICA Försäkring - 500kr extra i bonus

Just nu får du 500kr i extra ICA Bonus när du tecknar en boendeförsäkring hos ICA Försäkring! Det är en extra bonus utöver den ICA bonus du får på hela försäkringsbeloppet!

0 dagar kvar
27 oktober 2019