Lekmer rabattkod

Direkt till Lekmer

Missa inte någon Lekmer rabattkod, rabatt eller erbjudanden.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev idag:

 

Leksaker - Andra rekommenderade affärer


Lekmer Black Friday

Att hitta trevliga leksaksbutiker är inte alltid så lätt, för även om utbudet må vara bra så kan det vara så att det inte känns helt rätt ändå. Man vill ju gärna att det ska vara en trevlig atmosfär när man handlar och det har vi blivit mer och mer bortskämda med ju längre tiden går.

Förr var det inte så att vi ställde så höga krav på nätbutikerna, för då var vi tacksamma över att få ett större utbud och bättre priset. Hur sajterna såg ut var mindre viktigt då. Men idag är det så att vi är bortskämda med bra sajter och det gör så att vi inte godtar vad som helst. Lekmer är en sådan butik som är mysig att handla i så här kommer ni att trivas!

När man kommer in i butiken så möts man av trevliga färger, fina bilder på leksaker, bra kategoriserade saker och en hel massa bra tips och förslag! Det är med andra ord en sådan butik som ger oss inspiration direkt och det är alltid trevligt att få uppleva det!

Om Lekmer

Lekmer har hängt med länge nu, för de startade redan 2006. Butikens lager finns i Jönköping, medan sätet finns i Stockholm och du kan räkna med att saker och ting kommer att skötas perfekt när du handlar här, men mer om det senare. Det är ganska smart att se efter just hur länge butiker har funnits med på marknaden då det är på det viset att m de varit med länge så har de också bra recensioner och det är ett bar sätt att ta reda på hur en butik är innan man själv handlar där.

För att kontakta dem så antingen ringer du eller skickar ett mejl och du kan nå dem ända fram till klockan 23:00 på kvällarna! Ganska otroliga öppettider för en kundtjänst i en leksaksbutik på nätet, eller hur? Det är inte ofta vi stöter på så generösa tider för supporten, så här är det bar att lyfta på hatten för Lekmer.

Ett väloljat maskineri

Nu har vi berättat om deras kundtjänst, men hur ser det ut med andra delar av organisationen? Frakt, till exempel? Den sköts av Postnord och med Lekmer så kan man känna säker på att det går rätt till, så här behöver man inte oroa sig för att man inte ska få sitt paket eller likande. Är det så att du ska köpa julklappar på Lekmer så är tipset att göra det tidigt, för när det närmar sig jul så blir det en hel del paket som ska delas ut och då kan det ta lite längre tid.

Betalningsmetoder som du kan använda dig av är VISA, Mastercard och Qliro faktura. Det är alltid uppskattat med flera olika betalningsmetoder och att man kan välja att antingen betala med kort direkt eller att skjuta upp betalningen är toppen! Kolla igenom vilka villkor och regler som är gällande så att du inte missar något med betalningen, för det vore ju tråkigt om du missade datumet för en faktura så att din rabatt gick åt att betala en påminnelseavgift!

Lekmer utbud

De huvudkategorier som vi möts av är följande:

 • Leksaker
 • Barn & Baby
 • Barnkläder
 • Barnskor

I dessa kategorier finner man en hel massa kul, så det är bara att titta in och köpa lite kul grejer som passar för alla barn, oavsett vad de gillar att göra! Det finns allt som kan göra ett barn på glatt humör här så om du inte har ett utomordentligt vuxet barn som förstår att man inte kan får allt så är tipset att inte titta runt tillsammans med ditt barn, för det kommer sluta i kaos, eftersom det finns så mycket fint!

Utbudet är bra både för personer som vet man som ska köpas och för personer som inte riktigt vet vad som ska köpas. Det är en välorganiserad sajt som passar både när man kan söka upp exakt den produkt man ska ha och när man ska flanera omkring och söka upp något som känns passande. Det är alltid kul med presenter till barn, så passa på att handla lite på Lekmer då och då och helst om du använder våra rabattkoder för då får du ju mer för pengarna!

Extra bra är det också att man kan köpa både leksaker, skor, kläder och barnvagnar med alla dess tillbehör. Man kan med andra ord samla mycket på en faktura om det skulle vara så att man inte har så mycket pengar för tillfället men behöver lite saker till kidsen.

Lekmer rabattkod

När man ändå ska handla så är det smart att använda sig av rabattkoder. Vare sig det handlar om leksaker, eller om det handlar om skönhetsprodukter, skor, kläder, mat eller vad det nu kan vara så är det trevligt om man får det lite billigare, eller hur? Självklart svarar ni ja, för att få lite ?gratis? pengar tillbaka är aldrig fel och helst om man handlar för lite större summor för då märks det verkligen tydligt med en rabatt på, låt säga, 10 %.

Att alltid vara på den säkra sidan så att man inte missar en rabattkod är det bästa man kan göra och för att du ska vara säker så är det bara att du tar det för vana att titta in hos oss innan du börjar handla.

Det är otroligt enkelt att använda en rabattkod, för det enda du behöver göra är att knappa in koden i det fält i kassan hos Lekmer som är avsedd för just rabattkoderna. Efter att du gjort det så kommer du att se vad slutsumma av det du köpte hamnar på, så det är gjort oerhört enkelt! Det ska gå lätt att spara in lite på slantarna, så det är bara att tacka och ta emot för att det är gjort så smidigt!

Utmärkelser

Genom åren har Lekmer vunnit ett antal utmärkelser. Här nämner vi ett urval av dem och deras reaktioner.

Årets e-handlare Leksaker 2018

Stort tack! I år har det för första gången adderats hemliga tester av sajterna som underlag för denna utmärkelse vilket ger vinsten en ännu större tyngd men för oss är det fortsatt värdet av de omdömen som våra kunder har lämnat som betyder absolut mest för oss. Att vara bäst på lek och aktivitet online och kunna leverera en trygg och varm ehandelsupplevelse för våra trevliga kunder är vårt största fokus. Vi är otroligt glada över att vinna Årets Ehandlare i vår kategori hos Pricerunner för tredje gången och ser fram emot att leverera en ännu bättre upplevelse för våra kunder framöver!

Kategorier

Hos Lekmer hittar du bland annat produkter i följande kategorier:

 • Leksaker
 • Maskeradkläder
 • Sommarrea
 • Höstrea
 • Mid season sale
 • Black Friday
 • Cyber Monday
 • Julkalender
 • Mellandagsrea
 • Januarirea
 • Green friday
 • Singles day
 • Black Week

Varumärken hos Lekmer

Inga varumärken inlagda för Lekmer än :(

Betyg

Inga betyg för Lekmer inlagda än. :(

Recension & omdöme

Ingen recension för Lekmer än. :(

Inom kort

Betyg hämtas idag från Prisjakt. I framtiden kommer du kunna betygsätta, skriva en recension och läsa omdömen direkt här. Dessutom planerar vi att komplettera med fler källor. T.ex. Pricerunner, Reco, Trustpilot, Storebadge och Trygg E-handel.

Tidigare hos Lekmer

Det finns 47 tidigare rabattkoder, kampanjer, eller erbjudanden hos Lekmer inom Black Friday.

DECEMBER

Lekmer 20-70% rabatt - Black Friday

Mellan 20-70% rabatt på leksaker och mycket mer under Black Friday och Black Week hos Lekmer.
 • 70%

0 dagar kvar
2 december 2019

NOVEMBER

LEGO 20% rabatt

Handla Lego med 20% rabatt hos Lekmer!
 • 20%

0 dagar kvar
27 november 2018

Lekmer Cyber Monday 70% rabatt

Handla med 70% rabatt hos Lekmer under Cyber Monday.
 • 70%

0 dagar kvar
26 november 2018

Lekmer Black Friday tjuvstart 70% rabatt

Gör dina klipp till barnen innan Black Friday och spara upp till 70%!
 • 70%

0 dagar kvar
22 november 2018

50% rabatt hos Lekmer

Köp leksaker med 20-50% rabatt hos Lekmer i deras REA.
 • 50%

0 dagar kvar
22 november 2018

Lekmer 22% rabatt under Singles day

Under Singles day får du 22% rabatt på tusentals av leksaker, barnkläder, babykläder och prylar hos Lekmer.
 • 20%

0 dagar kvar
11 november 2018

Lekmer mid season sale / höstrea 40%

Lekmer har mid season sale / höstrea med upp till 40% rabatt på barnkläder och leksaker.
 • 40%

0 dagar kvar
1 november 2018

OKTOBER

Lekmer rabattkod - 15% extrarabatt

Med denna rabattkod får du 15% extrarabatt i Lekmers mid season sale / höstrea!
 • 15% rabattkod

0 dagar kvar
29 oktober 2018

AUGUSTI

Lekmer - 20% rabattkod på allt

Med denna rabattkod får du 20% rabatt på allt hos Lekmer som inte redan är rabatterat. Även LEGO, Duplo och andra varor som sällan har rabatter.
 • 20% rabattkod

0 dagar kvar
16 augusti 2018

JULI

Lekmer - Fri frakt hela juli

Under hela Juli får du fri frakt hos Lekmer. Ingen rabattkod krävs.
 • Fri frakt

0 dagar kvar
31 juli 2018

Lekmer sommarrea 2018 - 70%

Spara upp till 70% på leksaker, barnkläder, barnskor och mycket mer i Lekmers sommarrea.
 • 70%

0 dagar kvar
12 juli 2018

APRIL

Lekmer Green Friday + Green Weekend

Lekmer hakar på Green Friday och Green Weekend med upp till 70% rabatt på leksaker, barninredning, barnkläder och mycket mer.
 • 70%

0 dagar kvar
30 april 2018

15-50% rabatt på barnmöbler

Köp barnmöbler hos Lekmer och få 15-50% rabatt på alla varumärken. Endast ett fåtal varumärken exkluderade.
 • 50%

0 dagar kvar
15 april 2018

MARS

Leksaker 50% rabatt

Fynda leksaker hos Lekmer med 50% rabatt just nu!
 • 50%

0 dagar kvar
31 mars 2018

Lekmer 50% rabatt

Spara upp till 50% på cyklar och åkfordon, bröstpumpar, amningskuddar, mammakläder och nappar samt mycket mer.
 • 50%

0 dagar kvar
27 mars 2018

Axkid 15% rabattkod

Spara 15% på barnkläder från Axkid med vår rabattkod.
 • 15% rabattkod

0 dagar kvar
12 mars 2018

FEBRUARI

Besafe 15% rabattkod - Lekmer

Handla bilbarnstolar eller andra produkter från Besafe och få 15% rabatt med vår rabattkod!
 • 15% rabattkod

0 dagar kvar
26 februari 2018

Lego 20% rabatt - Lekmer

Passa på att handla Lego med 20% rabatt på Lego City och Lego Friends hos Lekmer.
 • 20%

0 dagar kvar
19 februari 2018

JANUARI

Lekmer 15% rabatt på allt

Just nu får du 15% rabatt på allt hos Lekmer! Från ordinarie priser till REA:n som redan är uppe i 70% rabatt!
 • 15% rabattkod

0 dagar kvar
13 januari 2018

DECEMBER

Lekmer julklappstips 2017

Hos Lekmer får du julklappstips och upp till 50% rabatt på leksaker, stövlar, skor och barnkläder. Något för alla åldrar på barn!
 • 50%

0 dagar kvar
25 december 2017

LEGO City 30% rabatt idag

Köp LEGO City hos Lekmer idag och få 30% rabatt!
 • 30%

0 dagar kvar
17 december 2017

LEGO Ninjago 30% rabatt idag

Köp LEGO Ninjago hos Lekmer idag och få 30% rabatt!
 • 30%

0 dagar kvar
16 december 2017

Brädspel - 30% rabatt

Idag får du 30% rabatt på alla brädspel hos Lekmer. Perfekt till julhelgen och mellandagarna.
 • 30%

0 dagar kvar
15 december 2017

40% rabatt på rollspels-leksaker - Lekmer

Spar 40% på rollspelsleksaker hos Lekmer. Låtsas ugnar, våffeljärn, mat och mycket mer som gör att barnen kan leka och rollspela.
 • 40%

0 dagar kvar
14 december 2017

Didriksons 40% rabatt på allt - Lekmer

Handla vinterkläder eller andra kläder från Didriksons och få 40% rabatt just ny. Kvalité till ett riktigt bra pris.
 • 40%

0 dagar kvar
11 december 2017

Lekmer - Julkalender lucka 1

30% rabatt på Disney-prylar!
 • 30%

0 dagar kvar
1 december 2017

NOVEMBER

Lekmer - 70% rabatt - Cyber Monday

Sista chansen att fynda leksaker och julklappar med grym rabatt. Upp till 70% rabatt på massor av leksaker, barnkläder och barnskor.
 • 70%

0 dagar kvar
27 november 2017

Lekmer 70% rabatt - Black Week

Handla leksaker, barnkläder, skor mm hos Lekmer och spara upp till 70% under Black Week. Nya erbjudanden varje dag + 8 st extra bra erbjudanden. Fynda julklapparna idag.
 • 70%

0 dagar kvar
24 november 2017

Lekmer 25% rabatt - 500kr

Lekmer tjuvstartar Black Friday en hel vecka med ett antal rabattkoder som ger upp till 25% rabatt beroende på hur mycket du handlar för. Denna är 500kr i rabatt när du handlar för 1999kr eller mer.
 • 25% rabattkod

0 dagar kvar
20 november 2017

Lekmer 20% rabatt - 350kr

Lekmer tjuvstartar Black Friday en hel vecka med ett antal rabattkoder som ger upp till 25% rabatt beroende på hur mycket du handlar för. Denna är 350kr i rabatt när du handlar för 1499kr eller mer (ca 23%).
 • 20% rabattkod

0 dagar kvar
20 november 2017

Lekmer 20% rabatt - 200kr

Lekmer tjuvstartar Black Friday en hel vecka med ett antal rabattkoder som ger upp till 25% rabatt beroende på hur mycket du handlar för. Denna är 200kr i rabatt när du handlar för 999kr eller mer.
 • 20% rabattkod

0 dagar kvar
20 november 2017

LEGO DUPLO 50% rabatt!

I ett par dagar kan du fynda LEGO DUPLO hos Lekmer med upp till 50% rabatt! Passa på för det är sällan det är rabatt på DUPLO.
 • 50% rabattkod

0 dagar kvar
20 november 2017

LEGO DUPLO 50% rabatt!

I ett par dagar kan du fynda LEGO DUPLO hos Lekmer med upp till 50% rabatt! Passa på för det är sällan det är rabatt på DUPLO.
 • 50% rabattkod

0 dagar kvar
18 november 2017

20% extra rabatt på rabatterade leksaker - Lekmer

Idag får du 20% extra rabatt på nedsatta varor hos Lekmer med vår rabattkod!
 • 20% rabattkod

0 dagar kvar
17 november 2017

LEGO DUPLO 50% rabatt!

I ett par dagar kan du fynda LEGO DUPLO hos Lekmer med upp till 50% rabatt! Passa på för det är sällan det är rabatt på DUPLO.
 • 50% rabattkod

0 dagar kvar
17 november 2017

Lekmer exklusiv rabattkod 100kr / 10% rabatt

Handla för 999kr eller mer hos Lekmer och få 100kr (10%) rabatt på ditt köp med vår exklusiva rabattkod. Gäller även på rabatterade varor!
 • 10% rabattkod

0 dagar kvar
13 november 2017

Viking - Stövlar mm 30%

Köp bra och snygga gummistövlar från Viking hos Lekmer med 30% rabatt!
 • 30%

0 dagar kvar
1 november 2017

Adventskalendrar / Julkalendrar med 50% rabatt - Lekmer

Var ute i tid och köp en adventskalender / julkalender redan idag. Just nu upp till 50% på populära kalendrar från bla Bro, Lego, My Little Pony, Pixi, Mumin och många fler.
 • 50%

0 dagar kvar
1 november 2017

Lekmer 60% rabatt

Köp barnkläder och barnskor till höstlovet och det ruskiga vädret. Just nu får du 60% rabatt på massor av kläder, skor, leksaker, inredning , vagnar och bilbarnstolar.
 • 60%

0 dagar kvar
1 november 2017

OKTOBER

Lekmer höstrea 70%

Nu har Lekmer startat sin höstrea / mid season sale med upp till 70% rabatt på massor av leksaker, barnkläder och barnskor! Fynda idag!
 • 70%

0 dagar kvar
27 oktober 2017

Lekmer weekend deals 50% rabatt

Dags för Lekmers weekend deals igen med upp till 50% rabatt på barnkläder, leksaker, inredning och pyssel!
 • 50%

0 dagar kvar
24 oktober 2017

Lekmer rabattkod - 10% extra rabatt

Spara upp till 80% på leksaker och barnkläder hos Lekmer. Med vår rabattkod får du 10% extra rabatt på Lekmers höstrea där vissa produkter redan är rabatterade med upp till 70%. Chans att spara upp till 80% med andra ord.
 • 80% rabattkod

0 dagar kvar
11 oktober 2017

SEPTEMBER

LEGO 15% rabatt på allt

Under 24h kan du fynda LEGO med 15% rabatt! På allt! Så passa på för rabatter på LEGO är inte så vanligt!
 • 15%

0 dagar kvar
29 september 2017

Lekmer lagerrensning 20-70% rabatt

Lekmer rensar lagret och har 20% - 70% rabatt på tusentals leksaker, barnkläder och barnskor!
 • 70%

0 dagar kvar
28 september 2017

Lekmer rabattkod - 15% på barnskor

Med vår rabattkod får du 15% rabatt på barnskor hos Lekmer. Alla välkända varumärken finns.
 • 15% rabattkod

0 dagar kvar
27 september 2017

Rabattkod 20% extra på Lekmers outlet

Fynda ännu mer i Lekmers outlet. Med vår rabattkod får du 20% extra rabatt på alla outlet varor som redan har höga rabatter.
 • 20% rabattkod

0 dagar kvar
26 september 2017

JULI

10% rabattkod hos Lekmer

Med vår rabattkod får du 10% extra rabatt på Lekmers sommarrea.
 • 10% rabattkod

0 dagar kvar
2 juli 2017