Sweef rabattkod

Direkt till Sweef

Missa inte någon Sweef rabattkod, rabatt eller erbjudanden.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev idag:

 

Inredning - Andra rekommenderade affärer


Sweef rabattkod

Sweef är en sådan där underbar nätbutik som man bara vill ha mer och mer av efter det att man besökt den för första gången, så var redo innan du tar ditt första virtuella steg in hos dem! Här har man lyckats med att inte bara skapa en sajt som känns extraordinärt fräsch och snygg, utan även de produkter man får se på förstasidan gör att man blir pigg och glad. Vad mer har vi att säga om det första intrycket? Att man blir shoppingsugen, såklart! Om du inte blir sugen på att shoppa möbler när du är inne hos Sweef så gillar du helt enkelt inte möbler och vem gillar väl inte det?

När vi stiger in i en butik på nätet så är det så att det är mycket som behöver stämma för att vi ska stanna kvar. Då utbudet är så stort idag, oavsett om det är möbler som i det här fallet, eller om det är skönhetsprodukter, kläder, skor eller något annat, så vill vi ha en sajt som är proffsig och som känns seriös utan att man ska bli det minsta uttråkad av designen. Detta (och lite till) är precis vad vi får hos Sweef och vi kan inte annat än att rekommendera er alla att ta er en titt hos dem så fort ni vill se hur riktigt snygga möbler ser ut!

Sweef nya på marknaden

Sweef är en relativt ny aktör på marknaden då företaget endast funnits sedan 2011. Kanske kunde man tro att marknaden redan då var överfull av just möbelbutiker, men med sitt insteg på marknaden visade Sweef att det definitivt fanns någonting som saknades och det var helt enkelt det de hade att komma med och det var inte lite, det!

Vad hade då Sweef att komma med? Svaret på den frågan är att de erbjöd kunderna kvalitativa och snygga möbler till oslagbara priser. Deras möbler är klassiska och moderna, trendiga och tidlösa på en och samma gång och det kanske känns som något som skulle vara omöjligt att kombinera, men tydligen så är så inte fallet, för Sweef har visat att man kan kombinera alla dessa i en och samma butik. Ja, du hör ju själv! Det blir inte bättre än såhär!

Sweef står för ?Swedish E-Furniture? och grundaren som kan ta på sig alla de lovprisningar som kommer både från oss och från andra är Ludvig Ungewitter och han har naturligtvis inte lämnat sitt skötebarn, utan idag är han fortfarande kvar som VD. Förutom Ludvig hittar vi ett gäng tjejer som arbetar med att göra Sweef ännu bättre för varje dag och dessa tjejer är Elin, Nevena och Emma. Det är alltså totalt 4 personer som har hand om Sweef.

Målet när företaget startades var att ?genom en effektiv logistik, fokus på utvalda modeller samt låga omkostnader kunna sälja kvalitetsmöbler till oslagbara priser? och det måste vi säga att de har lyckats med otroligt bra! Då de inte har några dyra butikslokaler så kan de hålla kostnaderna nere, men deras showroom som ligger på Värmdövägen 195 strax intill Nacka Forum kan du besöka närhelst du känner för det!

Med ett showroom så kan Sweef visa kunderna hur möblerna ser ut i verkligheten, hur de känns att ta på och hur de känns att använda. Som de själva säger så har de både ?test-slappat och sovit i? möblerna och det i sig är ju ett sätt att känna sig säker på att det som kommer att dyka upp hemma när det är dags för leverans kommer att vara riktigt, riktigt bra!

Sweef som inspirationskälla

Det är en väldigt inspirerande butik att besöka, så även om du inte har tänkt införskaffa några nya möbler i det närmaste så kommer denna butik att ge dig all den inspiration som du kan tänkas behöva för hemmet, så mycket är säkert! Såhär när det är höst och lite mörkt och kallt så är det ett perfekt tillfälle att investera i att göra det så mysigt och trevligt inomhus därhemma och vad kan väl vara bättre än att fixa till det och ändra om lite? Ibland är det ju inte nog med de där små sakerna så som nya krukor, vaser, ljus, växter med mera, utan ibland vill vi ha lite mer än så och om någon kan ge oss lite mer så är det Sweef!

Ta dig en titt i butiken för inspiration, för här är det inte bara möbler trist inlagda på sajten, utan här får man istället fina designade bilder som gör att man blir inspirerad både av möblerna, växterna, de små burkarna, vaserna, ljusen, filtarna och till och med kläderna som personerna på bilderna har på sig! Det du, det är ju inte varje dag man stöter på något sådant, eller hur?

Det gråa och trista som hösten kan föra med sig försvinner illa kvickt hos Sweef, så det finns ingen som helst anledning att inte besöka dem! Som vi redan nämnt så är det dock bra att vara redo innan man stiger in i nätbutiken, för det är svårt att släppa vad man får se. Det är riktigt, riktigt läckra möbler till otroligt bra priser. Gå själv igenom deras utbud så får du se hur lätt det är att bli positivt överraskad över de låga priserna.

Så, vad är då det bästa med Sweef som inspirationskälla. Även om man inte är ute efter nya möbler, utan kanske något lite mindre för att piffa till det lite? Att de har en egen avdelning för ?Inredning? där man hittar konst, mattor med mera och det är ju alltid lika trevligt att få hem något sådant till hemmet! Titta igenom hela deras utbud för inspiration, för vi lovar dig att du kommer att gå därifrån med betydligt mycket mer idéer för hur du kan göra om det därhemma för en lite mindre penning än vad du trodde!

Utbud hos Sweef

När du klickar i menyn till vänster så kommer följande val upp:

 • Möbler
 • Inredning
 • Sängar
 • Sweef Lyx

Som du ser så finns det en hel del att gå igenom här och det är en riktig fröjd för ögat! Sweef vet verkligen vad de gör vad gäller vad de tar in i sin butik och det är en väldigt trevlig och angenäm upplevelse att titta igenom utbudet då det är den ena snygga grejen efter den andra. Tillslut känner man att det är lika bra att byta ut hela inredningen hemma till Sweef och det är inte en omöjlighet då det är så bra priser!

Om det är så att du endast vill fixa till ett rum där hemma så kan du satsa på att köpa sådant som passar för exempelvis sovrummet eller vardagsrummet. En sak som inte finns på Sweef är badrumsinredning, så om det är det man är ute efter så får man vända sig till en annan butik. I och för sig så är det ju vanligt idag att man gör om både hus och lägenheter på ett sätt så att badrummet får en större plats och har man ett stort badrum så kan man ju lätt ha en av de snygga sofforna som vi hittar i utbudet hos Sweef att lägga kläder och morgonrockar, pyjamasar och annat på! Läckert, eller hur?

Möbler

När det kommer till en kategori som ?Möbler? så kan den innehålla lite vad som helst och det är också på det viset att det antingen finns mycket eller lite att välja mellan. Hos Sweef hittar vi ett perfekt avvägt utbud där man valt att satsa på att erbjuda ett perfekt utbud vad gäller mängd. Man har tillräckligt mycket att välja mellan utan att det blir för mycket, så man kan lätt spatsera omkring i butiken utan att bli störd av att det är för mycket att titta på. Detta är väldigt viktigt för att man ska trivas i en nätbutik, för blir det jobbigt att shoppa i en butik så tar man ju sig bara till nästa butik istället. Det har dock Sweef förhindrat genom att hitta den perfekta balansen!

I kategorin ?Möbler? hittar vi följande:

 • Soffor
 • Fåtöljer & Puffar
 • Stolar
 • Bord
 • Tillbehör

Beroende av vad du är ute efter så är det bara att titta in i en av dessa underkategorier för att se efter vad som finns att välja mellan. Du kommer att hitta möbler som du lätt kan placera i hemmet genom att bara se det framför dig på skärmen, för Sweef är riktigt bra på att få sina möbler att ?poppa ut? från skärmen på ett sätt som man inte ser i alla nätbutiker. Att lyckas med att få sina produkter att kännas nästan verkliga och som att man står framför dem är inte så lätt, men Sweef har gjort det och om ni inte förstår vad vi menar så är det bara att jämföra Sweef med en annan möbelbutiks hemsida.

Inredning

Under kategorin ?Inredning? hittar vi följande:

 • Mattor
 • Konst
 • Plädar & Kuddar
 • Kristallkronor
 • Qlocktwo
 • Lampor
 • Bland dessa underkategorier hittar vi exklusiva produkter med en läcker och moderiktig ?twist? som gör att man lätt kan köpa allt det man vill ha till sitt hem på en och samma gång. Det är praktiskt att kunna köpa flera saker från en och samma butik, så att det finns lite av varje hos Sweef är odelat positivt!

  Genom att samla en stor mängd vackra ting under en och samma rubrik så gör Sweef det lättare för kunden att kategorisera och hitta det man söker efter snabbt. Om man vill ha en matta så är det ju också det man vill titta på. Man vill inte titta på plädar eller lampor, utan man vill så snabbt som möjligt hitta till den kategori som innehåller det man söker och det är lätt gjort hos Sweef då användarvänligheten på sajten är hög.

  Det som är så fantastiskt med Sweef är att deras utbud består av exempelvis mattor som man verkligen inte hittar överallt, utan man ser att detta är en butik som satsar på att erbjuda inredning som är utöver det vanliga och det, tillsammans med deras bra priser och höga kvalitet, gör att Sweef är svårt att motstå. Det bästa sättet är naturligtvis alltid att se efter själv, så det är en stark rekommendation från oss till er ? ta er dit så fort ni kan om ni är ute efter möbler och inredning!

  Sängar

  Så fort vi klickar på ?Sängar? så kommer vi till en vacker bild av en vacker säng som genast får oss att häpna och bli sugna på att byta säng! Sweef är verkligen bra på att få sina produkter att se alldeles underbart snygga ut och man blir därför aldrig besviken när man tar sig en titt. Sängar är ju inte alltid så vackra, men hos Sweef är de det!

  Deras sänggavlar har ett mycket bra pris och så är det även med deras sängar och bäddmadrasser. Du kommer med andra ord att få en säng till bra pris som inte kan mäta sig med någon annan säng från ett svenskt företag vad gäller snygg design i kombination med ett lågt pris. Här får man verkligen det man betalar för plus lite till och det är trevligt att få uppleva det då det i många andra fall känns som att man får lite för pengarna när det kommer till denna typ av lite större inköp som sängar.

  Sweef Lyx

  Lyxvarianterna av möblerna hos Sweef är såklart snäppet ännu bättre, så precis när man trodde att det inte kunde bli bättre så smäller det till med ännu finare möbler. Här är det naturligtvis högre priser som gäller, men när man ser till vad det är som erbjuds så är det värt det. När man jämför med andra butiker så är priserna låga, eftersom Sweef har hittat sättet att kombinera det estetiskt tilltalande med bra priser och det ser man på varenda produkt i deras butik.

  Dessa produkter kommer i lyxiga material så som anilinskinn och lyxig sammet, så man får verkligen något lite extra genom att betala lite mer för deras möbler! Som om inte detta vore nog så har de även ett samarbete med Livstycket som är en organisation som jobbar med att integrera invandrarkvinnor i samhället och dessa tyger kommer således från dessa kvinnor. Så fort det står Livstycke-tyg på en soffa hos Sweef så vet man alltså att det är så att om man köper den så gör man också gott för en organisation med ett bra och välgörande mål.

  Vi tycker faktiskt att hela utbudet hos Sweef skulle kunna ingå i ?Sweef Lyx?, för deras produkter är lyxiga även om de ingår i de kollektioner som inte hamnar under just ?lyxkategorin?. Det är inte illa för en butik att kunna tillhandahålla produkter av så hög kvalitet att det känns som lyx oavsett vilken produkt man väljer att köpa där. Att de sedan dessutom har denna egna lilla sektion med extra lyxiga produkter gör att det bli än mer spännande att shoppa här!

  Betalning och Frakt

  Sweef erbjuder olika typer av betalningsmetoder, så man kan välja att betala direkt, att betala med Klarna faktura, eller Klarna delbetalning. Är det så att du vill ha en ny soffa eller liknande så kan du alltså köpa den och betala lite varje månad, om du känner att det blir lite väl saftigt att betala allting på en gång. Är det istället så att du tycker att det bästa är att betala för saker och ting direkt så har du den möjligheten också. Det finns med andra ord betalningsmetoder som passar alla olika typer av kunder.

  Hur ser det då ut med fraktmöjligheterna? Man har följande val när det kommer till frakt:

  • Stockholm: 500 kronor (inkl. inbärning) måndag-fredag klockan 10-14, 14-18, 17-21 samt lördag-söndag klockan 11-17
  • Mälardalen: 1000 kronor (inkl. inbärning). Tidslott bokas tillsammans med Sun-Com
  • Hämta själv: Hämta själv från lager (stora produkter) eller i Sweef showroom (små produkter). Bekräftelse med adress samt öppettider kommer i samband med köp
  • Sverige: 1000 kronor i kostnad för leverans. 1-4 dagars leveranstid om varan finns i lager. Uppbärning ingår ej, utan leverans sker till gata/port


  Som ni ser så finns det möjlighet för alla att köpa deras möbler, men billigast vad gäller fraktkostnad blir det om man bor i Stockholmsområdet och man kan hämta upp sina möbler på egen hand. Att betala extra för frakt är vi ju dock vana vid från andra nätbutiker, så det är inget konstigt med det. Kom ihåg att lägga till den eventuella fraktkostnaden i din budget bara!

  Sweef kundtjänst & support

  Är det någonting du undrar över så kan du enkelt kontakta deras kundtjänst via telefon mellan 09:00 ? 18:00 under vardagarna. Skickar du ett mejl så är det dock enklare att få svar. Du når dem på:

  • Mejl: info@sweef.se
  • Telefon: 08 ? 410 441 05

Kategorier

Hos Sweef hittar du bland annat produkter i följande kategorier:

 • Inredning
 • Möbler

Varumärken hos Sweef

Inga varumärken inlagda för Sweef än :(

Betyg

Trustpilot

Sweef får 4.65 av 5 baserat på 1042 betyg hos Trustpilot.

Recension & omdöme

Ingen recension för Sweef än. :(

Inom kort

Betyg hämtas idag från Prisjakt. I framtiden kommer du kunna betygsätta, skriva en recension och läsa omdömen direkt här. Dessutom planerar vi att komplettera med fler källor. T.ex. Pricerunner, Reco, Trustpilot, Storebadge och Trygg E-handel.

Tidigare hos Sweef

Det finns 1 tidigare rabattkod, kampanj, eller erbjudande hos Sweef inom rabattkod.

SEPTEMBER

Sweef - Aktuella rabatter & erbjudanden

Ska du handla hos Sweef så är det bra och dubbelkolla om de har några aktuella rabatter eller erbjudanden. Det gör du via denna länken.

0 dagar kvar
11 september 2018